Loading...

Diamant zagen

Diamant zagen 2019-04-05T12:12:35+00:00

Diamant zagen

Wij zijn gespecialiseerd in het zagen en frezen in wanden en vloeren. Met behulp van diamant bladen kunnen wij door diverse materialen zagen en frezen zoals; metselwerk, beton, asfalt, en natuursteen.

Handzagen
Met deze standaard zaagmachines die watergekoeld zijn, kunnen wij in zowel wanden als vloeren zagen tot een diepte van 200mm. Voordeel van deze zaagmachines is dat het mogelijk is om in kleine ruimtes te zagen.

Vloerenzagen
Met deze machines die watergekoeld zijn, kunnen wij in vloeren zagen tot een diepte van 470 mm. We hebben deze machine zowel elektrisch als met een verbrandingsmotor.

Wandzagen
Met deze machines kunnen we in wanden zagen tot een diepte van 400 mm. De machine is watergekoeld en wordt bevestigd op een rails.

Frezen

Wij zijn ook gespecialiseerd in het frezen in wanden en vloeren, t.b.v. waterleidingen, elektraleidingen, cv leidingen, afvoeren. Dit kan zowel met een handmachine als met een vloerenzaagmachine. Het is ook mogelijk om droog te frezen, droog frezen m.b.v. stofafzuiging is alleen mogelijk in zachte steen soorten.

Veel voorkomende zaagwerkzaamheden zijn;

– Zagen van trapgaten

– Zagen van deur- en/of raamsparingen

– Zagen van kruipluiken

Zaagwerk tot afwijkende dieptes op aanvraag mogelijk.

 

Onze Zaag